Vegan scheerkwast

Misschien dat je nog nooit van een vegan scheerkwast hebt gehoord? De jongere generaties hebben waarschijnlijk ook nog nooit van een scheerkwast gehoord. Toch is de scheerkwast helemaal terug van weggeweest. Nu kon je een scheerkwast altijd wel kopen, maar de klassieke methode van scheren staat weer in de belangstelling en de scheerkwast is hier onderdeel van. Een scheerkwast is nodig als je je scheert met scheerzeep of scheercrème. In combinatie met water, gebruik je de scheerkwast om je scheerzeep te laten schuimen. Vervolgens dep je met een scheerkwast je gezicht met het schuim en kun je jezelf scheren.

Geïnteresseerd in Biowust?

Bekijk onze scheerkwasten
Biowust aantekening

Wat is een vegan scheerkwast?

Doordat je een scheerkwast gebruikt om scheerzeep en scheercrème op te schuimen, heb je geen kant-en-klare spuitbussen met scheerschuim en scheergel meer nodig. Daarom is het gebruiken van een scheerkwast duurzaam. Je kiest er dan voor om geen gebruik meer te maken van de voor het milieubelastende schadelijke spuitbussen. Een vegan scheerkwast is een scheerkwast waarvoor geen gebruik gemaakt is van dierlijke haren. Dit is tegenwoordig niet meer nodig, want er zijn goede alternatieven. Een voorbeeld van niet-dierlijke haren is nylon.

Ga voor een duurzame oplossing

Bij Biowust koop je een zeer duurzame scheerkwast die gemaakt is van gerecycled nylon. Dit houdt in dat dit een vegan scheerkwast is. Het handvat is gemaakt van stevig kunststof, zodat je deze scheerkwast nog tientallen jaren kunt gebruiken. Bovendien voelt de vegan scheerkwast zacht en prettig aan. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@biowust.nl of door een whatsappbericht te sturen.

Anderen bekeken ook:

Duurzaam scheermes | Luchtbevochtiger slaapkamer | Scheerset

Neem contact op!