Scheerset

Met een complete scheerset heb jij alles bij bij de hand om je ‘s ochtends optimaal te kunnen scheren. Het belangrijkste onderdeel is een scheermes. Hiervan bestaan erg veel varianten en het ene merk promoot een nog beter scheermes dan de andere. Wat bijna alle merken scheermessen gemeen hebben, is dat de scheermessen van plastic zijn en na verloop van tijd weggegooid worden. Een ander onderdeel van een scheerset is een scheerkwast. De scheerkwast wordt niet zoveel gebruikt, maar mannen die de tijd nemen aan persoonlijke verzorging gebruiken deze graag. Hiermee maak je van scheerzeep schuim en breng je het op zachte wijze aan.

Geïnteresseerd in Biowust?

Bekijk onze scheermesjes
Biowust aantekening

De impact van je scheerset op het milieu

Misschien dat je niet direct kunt plaatsen wat een scheermes en scheerkwast met het milieu te maken hebben? Denk aan plastic scheermesjes die je weggooit. Al dit plastic is niet recyclebaar en is een zware belasting op het milieu. Gebruik je een scheerkwast, dan doe je dit met scheerzeep. Je hebt dan geen scheerschuim nodig die in voor het milieuschadelijke spuitbussen zit.

Prachtige en duurzame scheerset van Biowust

Biowust probeert mensen bewust te maken van de impact van hun gebruiksartikelen op het milieu. Hiervoor heeft Biowust ook alternatieven, zoals een scheerset. Het scheermes en de scheerkwast uit onze webshop zijn gemaakt van duurzame materialen en gaan een leven lang mee. Ook bij de verpakking van je scheerset, worden er geen schadelijke materialen gebruikt. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@biowust.nl of door een whatsappbericht te sturen.

Anderen bekeken ook:

Bamboe scheermes | Klassieke scheermessen | Scheerkwasten kopen

Neem contact op!