Lucht bevochtigen in huis

Heb jij wel eens gedacht aan de lucht bevochtigen in huis? Je zal niet de enige zijn die hier niet vaak bij stilstaat. Veel mensen hebben geen idee hoe hoog (of laag) de luchtvochtigheid in hun woning is. Vooral als je centrale verwarming hebt, dan is er de kans groot dat de luchtvochtigheid te laag is. Een lage luchtvochtigheid hoeft niet direct acute problemen te geven, maar het is belangrijk dat je hiervan bewust bent en een luchtbevochtiger in huis haalt. Je kunt de luchtvochtigheid in huis opmeten met een hygrometer. Deze meter geeft een percentage luchtvochtigheid aan. Te hoog, maar ook zeker te laag is niet gewenst. Het ideale percentage ligt tussen de 40 en 60 procent. Is het aan de lage kant? Dan is een ruimte bevochtigen of zelfs je huis bevochtigen aan te raden.

Geïnteresseerd in Biowust?

Bekijk onze luchtbevochtigers
Biowust aantekening

Waarom lucht bevochtigen in huis?

Een ruimte bevochtigen doe je met een luchtbevochtiger in huis. Dit doe je wanneer de lucht te droog is. Droge lucht kan allerlei gezondheidsklachten geven, van ernstige tot kleine hinderlijke klachten. Ook is droge lucht niet goed voor mensen die al luchtwegklachten hebben. De lucht in huis kan deze klachten verergeren. Juist voor deze mensen is een luchtbevochtiger in huis noodzakelijk. Je hoeft geen chronische luchtwegklachten te hebben om toch klachten te ervaren van droge lucht. Klachten zoals hoesten, niezen, hoofdpijn, droge ogen en een droge huid komen veel voor. Je zal je ook veel minder fit voelen of zelfs last hebben van oververmoeidheid en je lastig kunnen concentreren. Daarnaast is de lucht slecht voor je kamerplanten en houten meubels.

Besluit vandaag nog om je huis te bevochtigen

Wil jij de lucht bevochtigen in huis maar wil je dit wel op een duurzame wijze doen? Dan kom je automatisch uit bij je ruimte bevochtigen met de luchtbevochtiger van Biowust. De luchtbevochtiger bestaat uit hoogwaardige en duurzame materialen. Je haalt een luchtbevochtiger in huis die lang meegaat en geen wegwerpartikel is. Dit is exact wat wij willen bereiken met onze duurzame producten. Je kunt met onze luchtbevochtiger één ruimte bevochtigen, maar omdat deze klein en compact van formaat is, is je hele huis bevochtigen erg gemakkelijk of schaf enkele exemplaren aan. Bovendien is de luchtbevochtiger een lust voor het oog en uitgevoerd met ledverlichting die je in de gewenste kleur instelt. Ook verzenden gaat bij ons met aandacht voor het milieu. De verpakking is gemaakt van gerecycled materiaal. Heb je vragen over het bevochtigen van de lucht in je huis? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@biowust.nl of door een whatsappbericht te sturen.

Anderen bekeken ook:

Vegan scheerkwast | Luchtbevochtiger slaapkamer | Scheerset

Neem contact op!