Duurzaam scheermes

Een duurzaam scheermes zal je in eerste instantie misschien nog helemaal niets zeggen. Sterker nog, je ziet misschien nog niet de link tussen een schoner klimaat en scheren? Denk dan eens na hoe jij je scheert en met welk soort scheermes. Natscheren met scheerschuim, zeep of gel blijft zeer populair en wordt ook het meeste gedaan. Maar hiervoor worden in de regel scheermesjes gebruikt die verre van duurzaam zijn. Iedereen kent de plastic scheermesjes van bekende en minder bekende fabrikanten wel. Het is een typisch product van de wegwerpmaatschappij. Voldoet het mesje niet meer? Dan kun je eventueel het mesje nog weggooien, maar speciale wegwerp scheermesjes zijn bedoeld om na een paar keer gebruik weg te gooien. Je hoeft er niet lang over na te denken, welke gevolgen dit heeft voor het milieu.

Geïnteresseerd in Biowust?

Bekijk onze scheermesjes
Biowust aantekening

Waarom is een duurzaam scheermes zo belangrijk?

Een milieuvriendelijk scheermes gebruiken is de belangrijkste stap die je kunt zetten op weg naar minder plastic afval. Hiermee moet je weer terug naar de klassieke en zeker niet minder goede methode van scheren, met een zeer duurzaam scheermes. Het scheermes kun je desnoods levenslang gebruiken. Enkel een mesje zonder plastic onderdelen vervang je af en toe. Een duurzaam scheermes is niet alleen een milieuvriendelijk scheermes, het is ook een goedkoop scheermes. Vervangende scheermesjes kunnen zeer prijzig zijn. De scheermesjes die je voor een duurzaam scheermes gebruikt zijn zeer goedkoop in grote aantallen aan te schaffen.

Kies voor een milieuvriendelijk scheermes

Bewustwording is één, daadwerkelijke stappen zetten door duurzame producten te kopen is de volgende stap. Biowust helpt je hierbij. Ons milieuvriendelijk scheermes is van duurzame materialen gemaakt en gaat een leven lang mee. Ook bij verzending maken wij enkel gebruik van recyclebare verpakkingsmaterialen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@biowust.nl of door een whatsappbericht te sturen.

Anderen bekeken ook:

Scheerkwasten kopen | Safety razor | Ideale luchtvochtigheid in huis

Neem contact op!